No taller de cociña francesa, fixemos uns croissants que saíron estupendamente, gracias ás mans dos nosos pequen@ cociñeir@s. Aquí explicamos, paso a paso, todo o proceso:
1º-Lavamos as mans antes de poñernos ao traballo:
2º-Revisamos que teñamos todo o que necesitamos: masa de hoxaldre,chocolate branco e negro especial para postres,un rolo, un molde para os croissants, un ovo, un pincel, papel vexetal...e por suposto: o forno!!!
3º- Colocamos a masa de hoxaldre no molde dos croissants e a estiramos co rolo, para ir marcando cada trianguliño...
4º-Colocamos o trozo de chocolate no triángulo e o enrolamos facendo a forma do croissant:
5º-Batemos o ovo:
6º-Pintamos os croissants co ovo:
E xa están listos para meter no forno!!!!
Esperamos 10 - 15 minutos...
E....voilá!!!!!
A primeira fornada lista!!! E a verdade e que teñen moi boa pinta...
Parece que tedes moi boas maneiras de cociñeir@s. Eses croisants teñen unha pinta bárbara!!! Gardaríades algún...Bicos a tod@s!
ResponderEliminarola circuliños! Grazas por ensinarnos a recita dos croissants, mañá ímolos facer en Silvoso. Unha aperta dos silvosiños.
ResponderEliminar